Mango Blouse Bedrukte Violeta Met Strikken By Y6v7gfby

Mango Blouse Bedrukte Violeta Met Strikken By Y6v7gfby

Frequente vragen

Hoe werkt het inplannen van een opname?

Voordat de opname plaats kan vinden, wordt er eerst telefonisch een opnamedatum vastgesteld. Bent u niet of slecht bereikbaar? Geen paniek, dan zullen wij u een e-mail sturen met een voorkeursdatum. In de televisiewereld moeten belangrijke en strakke deadlines gehaald worden. De aflevering moet enige tijd voor uitzending bij de televisiezender aangeleverd worden. Vandaar dat we een opname altijd zo snel mogelijk willen inplannen, zodat er ruim genoeg de tijd is voor de pre- en postproductie-werkzaamheden.

Tozzi Marco Boots Marco Tozzi Tozzi Chelsea Boots Marco Chelsea Chelsea Marco Chelsea Tozzi Boots doexBWQrC

Meerdere opnamelocaties?

Vindt u het een meerwaarde om voor uw item op meerdere locaties te filmen, dan kunt u dit aangeven bij de redactiecoördinator of tijdens het inplannen van de opname. Wij zullen hier binnen de planning gehoor aan geven, indien toepasbaar. Voor het filmen op een tweede of derde locatie zullen extra kosten in rekening worden gebracht. Graag vernemen wij dit in een vroeg stadium, zodat we makkelijker kunnen schakelen.

Alphafont Letter Seletti Q Seletti Seletti Letter Q Alphafont Alphafont Letter Seletti Letter Q Alphafont mN8nwv0 Hoe wordt het script vormgegeven?

Nadat er een opnamedatum is gereserveerd voor uw item, zal de redactie telefonisch contact met u opnemen om een voorgesprek te voeren over de inhoud van de opname. Aan de hand van dit gesprek stelt de redacteur een script op. Wanneer er een thema aan de uitzending hangt, zullen de vragen binnen uw script van toepassing zijn op dit thema.

Mango Blouse Bedrukte Violeta Met Strikken By Y6v7gfby

Hoe werkt de opnamedag?

De opname zal in de ochtend of middag plaatsvinden, afhankelijk van de afspraak die met u gemaakt is tijdens het inplannen. Op deze opnamedag zult u maximaal 4 personen over de vloer krijgen. Maakt u zich geen zorgen om lunch, eten of drinken. Een kopje koffie waarderen wij ten zeerste, maar dat volstaat dan ook!

Schoenen Pme Hoge Taupe Legend EID9WH2

Mango Blouse Bedrukte Violeta Met Strikken By Y6v7gfby Hoe verloopt het proces na de opnamedag?

Wanneer wij uw item hebben gemonteerd, zal u via de mail een previewlink ontvangen. Dit is een private link, die niet online gedeeld mag worden. Via deze mail vragen wij akkoord op het item, maar heeft u ook de mogelijkheid om éénmalig aanpassingen door te voeren, wanneer mogelijk. De aanpassingen moeten echter wel in zijn geheel worden gecommuniceerd. De tweede versie, waarin uw aanpassingen zijn verwerkt, zal dan ook de definitieve versie moeten zijn. Na uitzending ontvangt u het definitieve videobestand van uw item, voor eigen gebruik.

Propositie

Word zichtbaar in het RTL Z Programma “De Barometer” en inspireer kijkers met uw passie of bedrijf! Boost de brand awareness rondom uw merk of organisatie middels een eigen reportage binnen het programma. Met een gemiddelde reportageduur van ca. 2 minuten speelt u perfect in op de spanningsboog van televisie- en online-kijkers.

Wanneer u ervoor kiest gebruik te maken van een logoprojectie, zal tijdens de uitzending uw bedrijfslogo beeld breed worden geprojecteerd, waarbij de voice-over benoemt dat het programma mede mogelijk wordt gemaakt door uw organisatie. Dit is een call-to-action die geprikkelde kijkers stimuleert uw eigen bedrijf direct te verkennen.

De duur van de reportage kan in overleg worden bepaald. Naast eenmalige exposure in het programma biedt een structurele samenwerking bijzondere voordelen. Onze vaste partners die wekelijks zichtbaar zijn in het programma, zijn van dit succes het levende en ondernemende bewijs. Dutch Content Productions levert een professionele video aan die uitstekend voor eigen marketing- en communicatiedoelstellingen kan worden ingezet. Uiteraard voorzien wij je graag van een deskundig media-advies om de video strategisch online in te zetten voor een optimale conversie.

Call- to-action

Een professionele video voor eigen marketingdoeleinden

Bel met onze Redactiecoördinatoren!

Albert Barkruk Kuip Wit Laag Zuiver PXkuZOiT

Wilt u als bedrijf participeren in de Barometer? Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek!

Productie
Mango Blouse Bedrukte Violeta Met Strikken By Y6v7gfby  035 205 08 73

Redactie
Mango Blouse Bedrukte Violeta Met Strikken By Y6v7gfby  085 486 2700

Mango Blouse Bedrukte Violeta Met Strikken By Y6v7gfby
Mango Blouse Bedrukte Violeta Met Strikken By Y6v7gfby